Vacature

Accountmanager Verkoop

 

's Gravenzande

 

38 - 42 uur

 

HBO werk- en denkniveau  

Ben jij klaar voor een groene commerciële uitdaging in een kleurrijke omgeving? Heb jij ervaring in de sierteelt en vind jij het daarnaast leuk om dagelijks in contact te staan met je eigen klanten?

 Kom dan kennismaken voor de functie van Accountmanager verkoop! 

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een toonaangevend bedrijf gevestigd in ’s-Gravenzande. Ze zijn gespecialiseerd in het kweken en leveren van hoogwaardige bloembollen en planten. Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft een breed scala aan producten. Met zorgvuldig geselecteerde rassen en strenge kwaliteitscontroles zorgt Vreugdenhil ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen van klanten. Vreugdenhil Bulbs & Plants is gegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort met 3 locaties. Vreugdenhil Bulbs & Plants is een organisatie dat zich kenmerkt door hun open cultuur, korte communicatielijnen en energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 32 vaste medewerkers en in het hoogseizoen nog 300 seizoenmedewerkers. 
Het team van accountmanagers bestaat op dit moment uit 4 personen. 

Hard werken loont!

Als het van beide kanten klikt, krijg je bij aanvang een tijdelijk contract aangeboden. Buiten leuke collega’s en een goede werksfeer staat er ook een salaris tegenover tussen de € 2.800,- en € 4.000,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en kunde. Vreugdenhil Bulbs & Plants valt onder de glastuinbouw cao, wat naast een mooi salaris inhoudt dat je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband krijgt. Verder ontvang je een goede pensioenregeling (BPL). 
Ook is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding om je kennis up-to-date te houden. 
Binnen dit bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Jaarlijks worden er meerdere bedrijfsuitjes georganiseerd. Daarnaast doen ze jaarlijks mee aan een voetbal bedrijventoernooi in ‘s-Gravenzande. Klinkt goed toch? 

 

Jouw toekomstige werkdag

De ochtend begint met een kopje koffie en het doornemen van de e-mails. In de inbox liggen vragen van klanten en bestellingen die moeten worden bevestigd. Het is tijd om de telefoon op te pakken en klanten te bellen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
Nadat de urgente zaken zijn opgepakt, pak jij je jas en stap je in de auto. Een klantbezoek staat op de agenda. Jouw klanten zijn heel divers. Van de kleine bloemist op de hoek van de straat tot tuincentra en grote supermarktketens. Vandaag gaat de rit naar een tuincentrum in de buurt, waar je begroet wordt met een warme glimlach van de eigenaar. Jullie bespreken de nieuwste potplanten die beschikbaar zijn en jij geeft advies over welke producten het beste zouden passen bij de komende winter. De producten van Vreugdenhil zijn niet jaarrond te verkrijgen, waardoor je met seizoenen werkt. Dit maakt jouw werk nog afwisselender.
Terug op kantoor wordt de focus verlegd naar administratief werk. Het bijwerken van klantinformatie in het CRM-systeem en het opstellen van offertes voor nieuwe potentiële klanten vergt nauwkeurigheid en oog voor details. Bestellingen van klanten moeten worden verwerkt en zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat ze op tijd worden afgeleverd. Jij pakt dit ongevraagd op en verwerkt de binnengekomen orders per mail, telefoon en SDF. 

Tijdens de lunch schuif je aan in de gezellige kantine van Vreugdenhil Bulbs & Plants. Na de lunch ga je weer verder met de administratieve taken en bel je klanten op om te controleren of ze tevreden zijn met de geleverde producten en diensten.
In de namiddag vindt de twee wekelijkse salesmeeting plaats. Het salesteam komt samen om lange en korte termijn beschikbaarheid door te nemen, en ook klantbezoeken worden doorgesproken. Dit is een gelegenheid om ervaringen te delen en te brainstormen over manieren om de klanttevredenheid te verhogen en nieuwe zakelijke kansen te identificeren.
De dag eindigt met het afsluiten van de computer en het voorbereiden je agenda voor morgen. 

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden sta jij jaarlijks op een aantal beurzen. Naast bijvoorbeeld de IPM in Duitsland en de Trade fair in Aalsmeer is er ook twee keer per jaar een huisbeurs bij Vreugdenhil zelf, waar je je klanten voor uitnodigt. Tot slot worden er vanuit Decorum ook marktbezoeken gepland. Wat wil je nog meer?

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring in de sierteeltsector en bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je daarnaast nog een woordje Duits? Dan heb je een streepje voor;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht, stressbestendig en proactief;
Logo test 2.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.