Vacature

HR Officer (Intern)

 

Naaldwijk

 

24 - 40 uur

 

MBO+ werk- en denkniveau

Heb jij een afgeronde HRM opleiding of relevante werkervaring binnen een HR afdeling? Ben jij toe aan een zelfstandige functie waarbij je één of meerdere opdrachtgevers administratief ondersteunt op het gebied van HRM? 

Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Reinders & van Soest is een full service HR adviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: HR advies, Recruitment, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.


De afdeling HR advies bestaat op dit moment uit 11 enthousiaste HR professionals. Iedere HR adviseur heeft zijn/ haar eigen klanten waar ze minimaal één dag in de week werkzaam zijn. Dit kan zijn op projectbasis, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof van de huidige HR adviseur, of middels een gekaderd project. Het komt vaker voor dat je voor langere tijd bij dezelfde opdrachtgevers werkzaam bent en echt mee bouwt aan de organisatie. Of het nu gaat om het opzetten en vormgeven van een HR afdeling, of het begeleiden en coachen van het huidige HR team; er zijn mogelijkheden zat! In verband met de aanhoudende groei en de grote vraag naar HR professionals zijn wij op zoek naar versterking! Ga jij geen uitdaging uit de weg en houd jij van afwisseling in je werk? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Ambieer jij in de toekomst een functie als HR adviseur? Dan gaan we daar graag met jou over in gesprek.

Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Naast een prima salaris krijg je een pensioenregeling (waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever), ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Haal jij je declarabele uren? Dan zie jij daar zeker wat van terug bij een positief bedrijfsresultaat!

Uiteraard hoort er bij deze functie een telefoon en laptop van de zaak. Reinders & van Soest is een zeer professioneel HR adviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je opdrachtgever) geen probleem.

logo Reinders en van Soest scherp.png

Jouw toekomstige werkdag

Geen dag is hetzelfde en geen opdrachtgever is gelijk. En dat maakt deze functie zo ontzettend afwisselend en uitdagend. De functie van HR officer bij Reinders & van Soest heeft een administratief karakter. Je ondersteunt het HRM management en de adviseurs op locatie. Hierbij kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het verwerken van indienst – en uitdiensttredingen en overige mutaties in het personeelsinformatiesysteem;
 • Het opstellen van standaardcorrespondentie zoals schriftelijke bevestigingen van mutaties;
 • Het uitwerken van gespreksverslagen;
 • Het opmaken van o.a. arbeidsovereenkomsten, studieovereenkomsten, telefoon- en laptop overeenkomsten;
 • Administratieve ondersteuning van het werving- en selectieproces. Het bevestigen, uitnodigen en inplannen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhoud je de contacten met externe (uitzend)bureaus;
 • Administratieve ondersteuning op het gebied van de Wet verbetering Poortwachter. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten met o.a. de Arbodienstverlener en bedrijfsartsen;
 • Het inplannen van opleidingen en het bijhouden van verplichte opleidingen zoals BHV, VCA en code 95;
 • Het bijhouden van vakantiedagen van medewerkers.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers m.b.t. vragen over de CAO, het handboek en/of de verschillende verlofsoorten.

Dit ben jij

 • Je vindt het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken;
 • Je kan goed uit de voeten met het MS office pakket en bent bij voorkeur bekend met een aantal CRM systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, zodat je ook daadwerkelijk naar je klanten toe kunt.
FotografieIngeborgvanBruggen-7620.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie Huisman via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.