Vacature

Frontoffice medewerker

 

Poeldijk

 

32 - 40 uur

 

MBO 4

Ben jij vriendelijk, accuraat en stressbestendig? En ben je daarnaast in staat om zowel binnenlandse- als buitenlandse bezoekers/ chauffeurs op een professionele wijze te woord te staan en te ontvangen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Varekamp Coldstores is een snelgroeiende, logistieke dienstverlener gevestigd in Poeldijk. Ze zijn hét schakelpunt voor importeurs, exporteurs en retail-organisaties met moderne verzamel-, opslag- en distributie faciliteiten. Varekamp Coldstores doet de opslag en distributie van AGF-producten en bloembollen afkomstig uit en bestemd voor binnen- en buitenland. Ze zijn continu in ontwikkeling om de klanten een full-service logistiekpakket aan te bieden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kom jij te werken in een dynamische, internationale omgeving. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit medewerkers in het warehouse en op de customer service. Inmiddels werken er ruim 20 enthousiaste en gedreven vakmensen bij Varekamp Coldstores die de logistieke puzzel iedere dag weer tot een goed einde proberen te brengen. De afdeling customer service bestaat uit zeven personen. In verband met de aanhoudende groei zijn wij voor deze afdeling op zoek naar versterking!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract. Maar wees gerust. De intentie is om iemand hierna een vast contract aan te bieden bij een wederzijdse match. De salarisindicatie ligt tussen de € 2200,- en € 3100,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en ervaring. Ook krijg je 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen op jaarbasis. Varekamp heeft een eigen aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je pensioen wordt afgesloten bij NN. Zowel de werkgever als de werknemer dragen bij aan de pensioenpremie, waarbij de eigen bijdrage beperkt is. Naast de informele sfeer en het gezellige-, jonge- en dynamische team wordt er ook hard gewerkt. En het harde werken wordt niet alleen in salaris beloond, maar er worden ook geregeld leuke dingen georganiseerd. Zo is er ieder jaar een teamdag, rammelen de kerstpakketten nooit en ben je ieder jaar welkom op de bedrijfs BBQ. Daarnaast worden successen gevierd en word je op je verjaardag in het zonnetje gezet. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van cursussen.

logo varekamp.gif

Jouw toekomstige werkdag

Als front office medewerker bij Varekamp Coldstores ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je ontvangt bezoekers en chauffeurs en geeft hen de juiste laad- of losopdrachten mee. Daarnaast verwijs je ze door naar de juiste laad- of losplaats en registreer je hen conform de interne procedure.  Wanneer de centrale telefoon gaat neem jij op met een glimlach. Ook al ziet de bellende partij jou niet, op één of andere manier hoor je dit toch door de telefoon. Je bent van nature dienstverlenend en je vindt het dan ook fijn om je collega’s van Customer Service te ondersteunen. Denk hierbij aan het maken van de CMR-vrachtbrief bij verlading, het invoeren van orders of het controleren van een T1 document op echtheid. En signaleer jij afwijkingen? Dan meld je dit direct bij je collega’s van Customer Service of van het Warehouse. En dit is zeker niet alles. Omdat je de rechterhand van de afdeling customer service bent, komen er verschillende andere taken bij kijken. Hierbij kun je denken aan een stukje klachtafhandeling of ondersteuning bij allerlei administratieve werkzaamheden.

Intern weten veel collega’s je te vinden. Jij weet namelijk van alles een beetje en hebt daardoor vaak het antwoord op de vragen van je collega’s. Ook sta je geregeld in contact met keurmeesters, medewerkers van de douane en leveranciers. Jij vindt het heerlijk om werkzaamheden tot in de puntjes te regelen. Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag met een tevreden en voldaan gevoel weer richting huis gaat.  

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur heb je ervaring in de AGF;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschift. Spreek je daarnaast ook nog Duits en/of Spaans dan is dat mooi meegenomen;
  • Je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur – 16:00 uur. Andere werktijden zijn mogelijk in overleg;
  • Je bent klantgericht, kan goed plannen en bent dienstverlenend. Je vindt het fijn om zelfstandig werkzaamheden op te pakken, maar je kan ook goed in teamverband werken.
varekamp-coldstores-035.jpg
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.